Vodenje evidenc

Vsako dimnikarsko podjetje mora voditi evidence o kurilnih, dimovodnih in prezračevalnih napravah ter podatke o lastnikih ali uporabnikih teh naprav. O kurilni napravi vodimo naslednje podatke: proizvajalec, tip, moč in leto proizvodnje naprave; pri dimovodnih napravah pa dimenzije naprav.

V evidenci smo dolžni beležiti tudi vse izvedene in neizvedene dimnikarske storitve, izmerjene emisije dimnih plinov, poročila o opravljenih pregledih, ugotovljenih nepravilnostih in podobno.

Skrb za okolje in čisti zrak nam je vodilo na vsakem koraku, zato vsako storitve opravimo z veliko mero odgovornosti in natančnosti.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close