Strokovni pregledi

Redni letni pregled
Redni letni pregled opravljamo periodično in pregledamo, ali so kurilne, dimovodne in prezračevalne naprave varne za uporabo. Namen pregleda je ugotavljanje stanja in opozorilo v primeru nepravilnega delovanja naprav.

Prvi pregled
Pregled za izdajo strokovnega mnenja – soglasja, oziroma prvi pregled izvajamo ob vgradnji nove kurilne ali dimovodne naprave, pri katerim se ugotovi, ali je naprava varna za obratovanje in vgrajena v skladu z veljavnimi predpisi. V sklopu prvega pregleda se podatki o kurilnih, dimovodnih in prezračevalnih napravah ter odgovornih osebah vnesejo tudi v evidence, v katerih se vodijo vse naprave na območju Slovenije. Namen prvega pregleda je preprečevanje vgradnje neprimernih in neustreznih naprav.

Strokovni pregled
Strokovni pregled po naročilu pristojnega inšpektorja izvajamo zaradi suma nepravilnosti pri uporabi neprimernega energenta ali nerednega vzdrževanja kurilnih, dimovodnih in prezračevalnih naprav, prekomernega onesnaževanja okolja, požarne nevarnosti ali preverjanja odprave ugotovljenih nepravilnosti.

Izredni pregled
Izredni pregled lahko opravimo tudi po naročilu uporabnika, kjer preverimo odpravo ugotovljenih nepravilnosti, za kar izdamo tudi primerno poročilo. V sklopu izrednih pregledov nudimo tudi svetovanja na področju vgradnje kurilnih in dimovodnih naprav ter pravilne uporabe le-teh. Zajemajo lahko preglede naprav s kamero za notranji del dimovodnih in prezračevalnih naprav.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. več informacij

Ta spletna stran operira s pomočjo piškotkov, ki so namenjeni temu, da izboljšajo in poenostavijo tvoje brskanje po spletni strani. Piškotke uporabljamo za štetje obiskovalcev, shranjevanju nakupov v košarici in shranjevanju nastavljenega jezika na strani in shranjevanje tvojega uporabniškega imena.

Close